Блог

Енджи Касабие и My Toy: Една Незабравима Горска Приказка

Ryan`s birthday

Сред шумната градска атмосфера, се отличи едно специално кътче, украсено със зеленина и тайнствена горска обстановка. Това място се превърна в сцена за неповторимо събитие, озаглавено “Горска Приказка”. Не беше обикновен ден, а истинска магия, създадена благодарение на My Toy за четвъртия рожден ден на Раян, синът на д-р Енджи Касабие, една от най-успешните бизнес дами в България и диетолог на звездите. 

Този удивителен горски свят и пътеките сред гъстата растителност се превърнаха в портали към пъстроцветни приключения. Тук, всяко листо имаше своята история, а всяка картонена играчка и парти елемент пленяваха всички гости. С неповторими мигове и вълшебни изненади, събитието “Горска Приказка” стана реалност по оригинални идеи и изработки на My Toy.

В основата на събитието бяха разположени специални детски картонени маси и табуретки, не просто мебели за хранене, а интерактивни платформи за оцветяване и игри, резониращи с темата на събитието. Тези елементи не само имаха практическа цел, но и насърчиха креативността и ангажираността сред всички гости.

В центъра на тържеството беше голяма 3D фото стена, украсена с персонализирани надписи и люлка във формата на пеперуда, приканваща гостите да уловят незабравими моменти в живописна обстановка. Този автентичен фон предостави перфектната сцена за създаване на скъпи спомени и кадри.

Интерактивният картонен влак на My Toy, с 3 вагона и локомотив, стимулиращ въображението на децата, насърчаваше техните взаимодействия с околните и беше център на ролеви игри и забава. Малчуганите имаха възможността да седнат във влакчето и да играят различни игри. Благодарение на подвижността на масичките, те можеха да бъдат разположени в различните вагони. Независимо дали са в превозното средство или играят игри около него, картоненият влак се превърна в символ на изследвателско пътуване и приключение за всички присъстващи.

Друг акцент беше персонализираната картонена къща My Toy, предлагаща безкрайни възможности за въображаема игра и научаване на нови неща. Нейните впечатляващи размери предоставиха завладяващ фон за децата да се потопят в един приказен свят, творчески игри, веселие и разказване на истории.

По време на събитието ангажиментът на My Toy към устойчивостта блестеше ярко с картонени плюшени мечета, пеперуди и информационни табели, насочващи децата към различните зони за забавление, изработени от рециклируеми материали. Декоративните елементи, като картонени огради и шапки, допринесоха за темата на събитието, като същевременно популяризираха екологични практики.

Една от забележителните характеристики на предложенията на My Toy е тяхната адаптивност към индивидуалните предпочитания и размери, което гарантира, че изживяването на всяко дете е уникално по рода си и запомнящо се. Тази гъвкавост позволява създаването на индивидуални дизайни, пригодени да отговарят на нуждите и интересите на главните герои на всяко едно събитие. Чрез своята отдаденост на оригиналността и екологичните практики, My Toy поставя нов стандарт за очарователни празненства, които оставят трайно впечатление както на децата, така и на техните родители.

Разгледайте ексклузивни кадри от събитието тук.