Блог

С My Toy можете да опознаете детето си по различен начин

My Toy трансформира най-ценната играчка, къщичката за игра, превръщайки я в инструмент за родители, с който те могат да се запознаят по-добре с емоциите, мислите, нуждите и въображението на децата си. My Toy създава зелени, оформящи ума и въображението играчки, които могат да бъдат изцяло персонализирани според предпочитанията и харесванията на детето. Картонената къща за игра насърчава децата да създават и да се наслаждават на своята мечтана среда, където могат да бъдат себе си, без да са зависими от дигитални устройства. Всички продукти на My Toy се съхраняват лесно: сглобяването им отнема по-малко от 60 секунди.

Продуктите на My Toy са направени от 100% рециклируеми материали. Вярваме в отговорната и еко-съобразна игра. My Toy поддържа активността и креативността на децата. Те могат да изразяват себе си, докато учат нови неща и се забавляват. Всички наши продукти са създадени и проектирани с цел отключване на самочувствието и независимостта на детето, като акцента е върху твореца, който се крие във всяко едно дете. Нашите продукти стимулират детското въображение, творческото мислене и себеизразяването. Те подобряват двигателните и комуникационните умения, както и координацията. 

Вярваме, че всеки родител има правото да избира как детето му прекарва своето време, как изразява себе си, как се учи на нови неща и твори. Всеки родител има правото да избере средата, в която детето му се развива. My Toy е зелената алтернатива на всеки традиционен модел на детска игра, която цели отключването на автентичността на всяко дете. Край на безкрайните купчини играчки, разпръснати навсякъде. Край на главоболията. My Toy помага на децата да изразяват себе си – нашите продукти отговарят на нуждите, настроенията и разнообразните етапи на развитие на всяко едно дете. С My Toy всеки един родител може да стане част от въображаемия свят на своето дете. А децата изграждат творческите пространства на своите мечти.