I. Право на отказ и връщане на продукти

При поръчан продукт, имате право на отказ от покупката и да я върнете в рамките на 14 дни, при следните условия:
1. За да върнете продукт, е необходимо да попълните формуляра за отказ, който ще намерите в пратката, при получаване на поръчката. Попълнения формуляр и продуктите следва да изпратите с избран от вас куриер до България, гр. София, п.к. 1390, р-н Люлин, ул. „Земеделска” № 45, получател: „ДИСПЛЕЙ БГ“ ЕООД , тел. +359 898 667 790. Стойността на поръчката ще Ви бъде възстановена по банков път по банковата сметка, която сте посочили във формуларя за отказ. Цената на куриерската услуга е за Ваша сметка, ако причината за отказа не е на наша / объркан размер, нарушена цялост и пр./
2. Продуктът или опаковката му да не бъдат повредени.

II. Право на замяна на продукти

  1. В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили, при следните условия:
     За да замените продукт, е необходимо да изпратите продукта до България, гр. София, п.к. 1390, р-н Люлин, ул. „Земеделска” № 45, получател: „ДИСПЛЕЙ БГ“ ЕООД , тел. +359 898 667 790. Цената на куриерската услуга е за Ваша сметка, ако причината за отказа не е на наша / объркан  продукт, нарушена цялост и пр.
  2. Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.

III. Условия за замяна на продукт

Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:

  1. В срок от два дни след извършване на покупката трябва да уведомите служителите на hello@mytoy.bg, че искате да върнете закупената от вас стока.
  2.  Върната стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка и продукт. My Toy няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.
  3.  Може да поискате замяна на стоката в случай, че искате да смените продукта с друг артикул. Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за доставка са за сметка на клиента.