Блог

Магията на Деня на Детето с My Toy: Един незабравим 1 юни в Северния Парк

деца рисуват върху картонени играчки

На 1 юни 2024г. Северния Парк в София се превърна в истинска приказна страна за децата и техните родители. Събитието, организирано от Списание “9 месеца”, събра над 2 500 посетители, които се насладиха на богата програма, игри и забавления. Специалният приказен кът на My Toy предизвика усмивки и вдъхновение у всички малчугани и за нас беше изключително удоволствие да наблюдаваме това!

От 10:00 до 16:00 часа, децата имаха възможността да се впуснат в света на творчеството с нашите уникални и екосъобразни играчки. В приказния ни кът те рисуваха, оцветяваха и създаваха свои вълшебни истории. Една от най-големите атракции беше специалната ни пощенска кутия, където децата можеха да пускат своите писма и рисунки – послания, които носеха радост и вдъхновение.

“Беше невероятно да видим колко много деца рано сутринта се събраха около нашия кът и започнаха да творят,” сподели Виктория Стойчева от нашия екип. “Родителите също бяха безкрайно доволни и ни дадоха ценна обратна връзка. Това ни помага да продължим да създаваме играчки, които насърчават креативността и въображението на децата”.

По време на събитието раздадохме промокодове с 10% отстъпка и флаери, а много хора, които ни познават от социалните мрежи, ни поздравиха и споделиха, че следят нашите новини с интерес. 

My Toy помага на децата да открият и изразят своята креативност и въображение. Нашите играчки комбинират забавление и образование, като насърчават малчуганите да намерят себе си и да създадат играчките на своите мечти. Нашите картонени играчки са неповторими, екосъобразни и лесни за използване, което ги прави предпочитан избор за много родители.

Денят на Детето в Северния Парк беше вълшебно преживяване за екипа на My Toy и всички присъстващи. Благодарим на Списание “9 месеца” за поканата и на всички, които посетиха нашия приказен кът. Очакваме ви отново на следващите събития, за да продължим да творим и да се забавляваме заедно!